Genel görünüme dön
Colourful melon types on a plate

Tat ve doku

Sebzelerde aroma çok önemlidir. Dünyada kalite çıtası sürekli yükseliyor. Perakendeciler, tüketicilere yıl boyunca değişmeyen bir lezzet standardı sunarak, müşterilerinin kendilerini tekrar tercih etmelerini sağlamaya çalışıyor. Şefler ve catering şirketleri de müşterilerini, kendilerine özgü tatlar sunarak ya da hiç beklemedikleri bir lezzetle şaşırtarak kazanmak istiyorlar. Tüketicilerin damak tadı ülke veya bölgeye göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle mükemmel bir tada sahip sebzelerin, hem karlı hem de sürdürülebilir şekilde üretilmesi bekleniyor.

Öne çıkan tat ya da doku
Rijk Zwaan için tat ve doku bütün ıslah çalışmalarında çok ciddi bir rol oynamaktadır. Bizler damak tadı açısından, gerçekten ön plana çıkan çeşitler sunmaktayız. Bu özellikler standart bir ürüne genişlik ve derinlik katmaktadır. Örneğin, Kuzey Avrupalı tüketicilerin daha küçük kavunları tercih etmesinden dolayı, leziz “piel de sapo” kavununun daha kompakt bir versiyonunu geliştirdik. Bir diğer örnek ise daha az yağ çeken ve bu sayede kızartması daha kolay patlıcanımızdır.

"Biberler ile daha fazla insanı cezbetmek!"

Serge'nin hikayesi