Genel görünüme dön
Hydroponic culture of lettuce

Üretim ve Sürdürülebilirlik

Üretim ve sürdürülebilirlik
Dünya nüfusu hızla artarken gıda üretimi üzerindeki baskılar da artıyor. Mevcut tarım alanları sınırlı olduğu için metre kare başına verimin artırılması şart. Uzun vadede toprağa zarar vermemek için mahsul koruma araçlarının ve gübrenin azaltılması ise çok büyük önem taşıyor. Aynı zamanda, organik ürünlere yönelik talep artmaya devam ederken sezonluk sebzelere ve “yerel” ürünlere ilgi her geçen gün artıyor.

Yerel çeşitler
Yerel çeşitlerin geliştirilmesi ve metrekare başına verimin artırılması gibi sebze üretiminin sürdürülebilirliğinin artırılmasına çok büyük bir katkı yapıyoruz. Hastalıklara ve salgınlara karşı dirençler, üreticilerin mahsul koruma ilaçlarını azaltmasını sağlıyor. Ayrıca sürdürülebilir mahsul üretim tekniklerinin geliştirilmesinde önemli bir rol oynayarak organik ya da hydroponic (topraksız) üretim için çok geniş bir çeşit yelpazesi sunuyoruz.

''Tüketiciler kendi taze ve sürdürülebilir marullarını yetiştirebilirler.''

Hugo'nun hikayesi